Bioinformációs gyógynövény koncentrátumok

Az ENERGY gyógynövény koncentrátumok készítése során alkalmazzák a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismereteit. A többféle összetevőből álló gyógynövénykivonatok olyan bioinformációkat hordoznak, melyek a testre és a lélekre egyaránt hatnak és segítenek egyensúlyba hozni és optimális szinten tartani az élettani folyamatokat.

Mi az a bioinformáció?

A bioinformációk olyan elektromágneses rezgések, amelyek hatással vannak az emberi szervezetben zajló biokémiai reakciókra. Hatásuk hasonló az agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz, melyek a vegetatív idegrendszert és a belső szervek működését szabályozzák.

A bioinformációk rezgésmintái azonban csak hasonlítanak az agyi irányító frekvenciákhoz, ezért rendszeres időközönként be kell őket juttatni a szervezetbe a kedvező hatás elérése érdekében. Ezek a bioinformációk a biorezonancia elve alapján képesek a sejtek  kiegyensúlyozott működésének helyreállítására. 

Pentagram

A Pentagram regeneráció rendszere 5 természetes gyógynövény koncentrátumot tartalmaz, ami  megfelel az 5 természetes alapelem – Fa, Tűz, Föld, Fém és Víz – energiáinak.

Gynex

A Föld elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Földhöz tartozó jin-jang szervpár, vagyis a lép-hasnyálmirigy, illetve a gyomor és a hormonrendszer energetikai harmóniájának helyreállítását.  

Renol

A Víz elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Vízhez tartozó jin-jang szervpár, vagyis a vese, illetve a húgyhólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. Vérnyomás problémák és  fejfájás esetén is ajánlott.

Korolen

A Tűz elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Tűzhöz tartozó jin-jang szervpárok, vagyis a szív és a vékonybél, illetve a szívburok és a hármas melegítő energetikai harmóniájának helyreállítását. 

Vironal

A Fém elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Fémhez tartozó jin-jang szervpár, vagyis a tüdő, illetve a vastagbél energetikai harmóniájának helyreállítását.

Regalen

A Fa elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Fához tartozó jin-jang szervpár, vagyis a máj, illetve az epehólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. 

Drags Imun

A DRAGS IMUN képes arra, hogy elállítsa a vérzést, enyhítse a bőrön keletkezett sebeket, sérüléseket, a különböző eredetű bőrbántalmakat. Emellett csillapítja a rovarcsípések kellemetlen hatását, és enyhíti az allergiás tüneteket a bőrön.

Fytomineral

Az ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, valamint a mérgező nehézfémek eltávolítására szolgálja. A periódusos rendszer több mint 60 elemét kolloid oldat formájában tartalmazza, teljes egészében természetes eredetű készítmény.

Pharma Nord termékek

A PHARMA NORD  magas biológiai hasznosulású termékeket gyárt Dániában.

A „Bio” kifejezés az egyes termékek biológiai hasznosulására utal – mennyire könnyen képes felszívódni a szervezetben.

Seleno Precise 100 MG

A magas felszívódású, biológiailag jól hasznosuló szelén hozzájárulhat a káros oxidatív folyamatok gátlásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez.

BIO SZELÉNIUM 100 MG

Támogatja az oxidatív károsodásokkal szembeni védelmet, ideális antioxidáns komplex. A jól működő immunrendszerért tiszta szerves kötésű szelén élesztő (SelenoPrecise) cinkkel, A, B6, C és E-vitaminokkal kombinálva.

bio-marine plus

Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, a sejtek regenerálódásához, jótékony hatással lehetnek az agy működésére és a látásra is.

BIO-OMEGA 7 HOMOKTÖVIS

A homoktövis gazdag esszenciális és nem esszenciális zsírsavakban, flavonoidokban, gyümölcssavakban és béta-karotinban. Omega 7 olajat, illetve Omega-3, 6 és 9 olajat is tartalmaz.
 

BIO ACTIVE Q10

A Q10 segítheti az energiaszint növelését, enyhítheti a krónikus  kimerültség problémáját, hozzájárulhat a szív egészséges működéséhez és elősegítheti a normális vérnyomás fenntartását.

BIO-KRÓM-DIA

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához,  szabályozza a normál anyagcsere működést, ezzel elősegíti a testsúlycsökkentést is és csökkenti az édesség utáni vágyat.