Íriszdiagnosztika

Az egészségi állapot fájdalommentes felmérése

Az íriszvizsgálat egyszerű, gyors, fájdalommentes egészségi állapotot felmérő módszer. A szivárványhártya jeleiből következtetni lehet a szervezet energetikai állapotára és legtöbb esetben nyomon lehet követni a kialakulófélben lévő, valamint a már lezajlott betegségeket is. 

Az íriszen megjelenik a belső szervek működésének gyengülése, általában kimutathatóak az öröklött betegség-hajlamok, a kezdődő kóros folyamatok még tünetmentes stádiumban is.

Mivel a módszer teljesen fájdalommentes és veszélytelen, napjainkban egyre nagyobb teret hódít a világban. Világszerte sok orvos használja kiegészítő vizsgálatként az íriszdiagnosztikát. 

Fontos megjegyezni, hogy az íriszdiagnosztika nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ajánlott konzultálni háziorvosával, szakorvossal vagy más egészségügyi szakemberrel is! 

MIBEN NYÚJTHAT SEGÍTSÉGET AZ ÍRISZDIAGNOSZTIKA?

Időben felhívja a figyelmet arra, mit kell esetleg kivizsgálni, mire kell odafigyelni, illetve milyen életmódbeli változtatásokat célszerű megtenni azért, hogy elkerülhessük azokat a betegségeket, amikre  genetikailag vagy hibás életmódunk, gondolkodásunk következtében hajlamosak vagyunk. A szem állapota szorosan összefügg mentális és fizikai állapotunkkal. 

Segíthet az általános egészségi állapot felmérésében, így a betegségek kialakulásának megelőzésében és ezen keresztül, az egészség megőrzésében.

 

MI IS AZ ÍRISZDIAGNOSZTIKA? MIT TUDHATUNK MEG ÁLTALA?

Az íriszdiagnosztika nem a hagyományos értelemben vett diagnosztika. A szivárványhártyán a szervezet funkcióköreinek állapotát, energetikai szintjét lehet nyomonkövetni.

A szem különleges beidegzésének és erezettségének köszönhető, hogy a betegségekre utaló jelek jóval előbb megjelenhetnek a szivárványhártyán, mint annak látható vagy érezhető tünetei. 

Az állapotfelmérés eredménye figyelmeztethet életmódbeli hibákra, állapotokra, amiken ha időben változtatunk a betegségek visszafordíthatóvá vagy súlyosságuk csökkenthetővé válhat. Sokszor évekkel a betegség megjelenése előtt már észlelhetőek a figyelmeztető jelek.

 

MI LÁTHATÓ  AZ ÍRISZEN?

  • az öröklött genetikai hajlamok
  • a szervek állapota, azok működési zavarai, betegségre utaló jelei
  • a test energia rendszere, annak egyensúly-változásai
  • a szervezetet terhelő stressz, mentális állapot
  • toxikus anyagok, elsavasodás
  • anyagcsere, hormon, immunrendszer zavarok

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146

 

Lehetőség van  munkahelyi szervezésben is íriszdiagnosztikai felmérésre.