Szeretettel üdvözöllek oldalamon!

Lévainé Szűcs Ibolya okleveles természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, fitoterapeuta, szemtréner-íriszdiagnoszta, kineziológus, akupresszőr, reflexológus – talpmasszőr és egészségfejlesztő terapeuta vagyok. 

Több mint 25 éve  a  holisztikus gyógyászat elveit alkalmazom természetgyógyászként. Komplex terápiás módszerekkel a szervezet öngyógyító erejének mozgósítása, illetve helyreállítása a célom. 

Rendelőmben örömmel fogadlak, nyugodt környezetben egy részletes állapotfelmérés után segítek abban, hogy megtaláljuk azt a terápiás módszert, ami elhozza életedbe a pozitív változást. 

HOLISZTIKUS SZEMLÉLET A GYÓGYÍTÁSBAN

A holisztikus gyógyítás egy megközelítés, amely azt hangsúlyozza, hogy az emberi test és lélek egységes egészként működik, és ezt az egységet figyelembe véve tudjuk elérni az egészséges állapotot és megőrizni egészségünket. 

 

Önkéntes egészségbiztosítóval szerződött partner.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkező egészségügyi szolgáltató.

Magyar Egészségügyi Szakdolgozók kamarai működési nyilvántartási szám: 95968

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges!

 

 

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146

MIÉRT PARACELSUS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI PRAXISOM NÉVADÓJA?

Paracelsus az orvostudomány egyik igen fontos úttörője, természettudós, az 1500-as évek egyik legnagyobb polihisztora volt. Korát meghaladva holisztikus szemlélettel közelítette meg a gyógyítást. 

Úgy vélte, hogy a tudományok egymással összefüggenek, és a természetben minden, köztük az ember is, az isteni terv része, ezért az orvosnak egyszerre kell kezelnie a testet és a lelket. Úgy gondolta, hogy az egyes betegségeknek lelki okai lehetnek. Carl Gustav Jung, a híres pszichiáter azt írta róla, hogy „Paracelsust nemcsak a kémiai orvoslás területén tarthatjuk úttörőnek, hanem az empirikus pszichológia területén is”.

Kutatta a természet titkait, és választ keresett a betegségek okaira. Lázadó tudós volt, aki a régi tanokat megkérdőjelezte, és hangsúlyozta a természet gyógyító erejét.

Saját praxisának híre  messze földre eljutott.