Vélemények, visszajelzések

S. Judit, Debrecen

„Ibolyát majdnem 3 éve ismerem. Egy női kör rendezvényein találkoztunk, ahol ő részben vendégként, máskor előadóként szerepelt. Egyik előadása a szemtornáról, a másik a numerológiáról szólt. A szemtornáról szinte semmit sem tudtam azelőtt, így az előadás végére kellőképpen meglepődtem, hogy a szemproblémák milyen sokmindennel összefügghetnek, szóval ez valóban egy nagyon komoly, fontos terület. Többféle konkrét fizikai gyakorlatot is végeztünk a szemtorna kapcsán, ami számomra nagyon érdekes volt, tekintve, hogy nem csupán a szemünket kellett tornáztatni 🙂

Ibolya mindkét témában nagyon felkészült volt szakmailag, érthetően és szemléletesen adott elő, valamint sok nyomtatott anyaggal készült, amiből mi is hazavihettünk. Ezen kívül könyveket is ajánlott. Bár numerológiát előtte már én is tanultam, mégis sok újat tudott nekem mondani.

Miután megismertem, teljes bizalommal fordultam hozzá páciensként is, amikor gépi állapotfelmérést, íriszdiagnosztikát, akupresszúrát, talpmasszázst és az általam legkevésbé vágyott akupunktúrát is alkalmazta rajtam. Mivel van egy kis tűfóbiám, utóbbinak már a gondolatától is rosszul voltam, izzadtam, minden bajom volt, de Ibolya folyamatosan beszélt hozzám, nagyon türelmesen és trükkösen, gyakorlott módon, szinte észrevétlenül helyezte el a tűket az adott pontokon. 

Az állapotfelmérés kielemzése közben gondosan elmagyarázta, hogy mely területeken szükséges egy kis beavatkozás és hogy ő mit javasol.

Asztrológiai elemzést is több esetben kértem már Tőle. Ez mindig olyan, mintha egy-egy hályog esne le a szememről. Sok éve óta tartó kapcsolati problémámat, saját magam és a másik fél működését értettem meg jobban az elemzései által. Végtelenül hálás vagyok neki és ha kérdésem, gondom lesz, biztosan újra őt keresem majd!”

 

P. Katalin, Debrecen

„Pár éve kerestem fel Ibolyát egy elhúzódó megfázás miatt, ami asztmás köhögéssé alakult. Ibolya köpölyözést javasolt és nem csak a tüneteket kezelte, hanem felhívta a figyelmem, hogy az akkori élethelyzetem okozza elsősorban ezt a problémát, változtatnom kell, hogy teljes legyen a gyógyulás. Három alkalommal kaptam kezelést és gyakorlatilag megszűnt a köhögés, mert a kezelések javították a vérkeringést, a beszélgetéseink pedig segítettek a lelki blokkok feloldásában. Nagyon hálás vagyok, hogy Ibolya egyből megtalálta az a gyógymódot, ami mellékhatások nélkül segítette a gyógyulásomat.”

 

B. Csaba, Debrecen

” 2008-ban egy kedves ismerősöm ajánlotta Ibolyát. Gyomor problémáim voltak, ami annyira fájt már, hogy alig tudtam elviselni. Iriszdiagnosztika és teljes testelemzés után egy speciális egyénre szabott terápiát ajánlott, amit én elfogadtam és be is tartottam. 

Talpmasszázs, akupresszúra, fitoterápia, fülakupunktúrás kezelések hatására sokkal jobban éreztem magam, tüneteim is csökkentek, ami hosszú távon megoldotta a problémáimat. Megfogadtam a tanácsát, évszakváltások előtt 18 nappal megyek hozzá egy állapotfelmérésre is. 

Asztrológiai szaktudása révén plusz rálátást kaptam nemcsak egészségügyi helyzetemre vonatkozóan, de valóban hasznos életvezetési tanácsokkal is ellátott, hogy miben kell még változnom és fejlődnöm az elkövetkező időszakban. 

 

V.né P. Zsuzsa

Ibolyával gyermekeim születése után találkoztunk, amikor gyermekem ekcémájával fordultam hozzá. Fülakupunktúrával és akupresszúrás masszázzsal kezelte illetve táplálkozási tanácsokat adott. Családunk évente rendszeresen jár hozzá komplex állapotfelmérésre. Ezek mindig pontosan tükrözték egészségi állapotunkat, gyakran olyan problémákat is előrevetített, amelyekről akkor még nem tudhattunk. 

Gyógymódja szerintem azért eredményesek, mivel életvezetési tanácsokkal is szolgál, spirituális látásmódjával, holisztikus gyógyításával igyekszik a betegségek lelki oldalát is feltérképezni.

 

S. Anikó, Debrecen

Ibolyát 1 éve ismertem meg, egy kedves ismerősöm ajánlásával jutottam el hozzá. A munkahelyi stressz, munkahelyváltás miatt éreztem a folyamatos belső feszültség romboló hatását. 

Először a klasszikus medicinához fordultam és gyógyszerrel próbáltam gyorsan megoldani a problémát, azonban ez nem ilyen egyszerű. Volt már tapasztalatom természetgyógyászati kezelésekkel kapcsolatban, ezért is fordultam Ibolyához.  Beszélgetéseink alkalmával rávilágított arra, hogy a lelki blokkok oldása legalább olyan fontos, mint a már jelentkező tünetek, fájdalmak csillapítása és megszüntetése. A kezelések mellett az útmutatás, a tanácsadás nagyon fontos, amiben Ibolya profi. A komplex látásmód, ismereteinek sokrétűsége és ezek kombinálása teszi Őt azzá, akit jószívvel ajánlok e sorok olvasójának is. 

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146