Fülakupunktúra

A jin és jang tanán alapuló akupunktúrát évezredek óta alkalmazzák a hagyományos kínai orvoslásban. A meridiánokon keresztül áramló életenergiáknak szabályozó hatásuk van a szervezet funkcióira, ezért hogyha nem megfelelő az energiaáramlás, az különböző betegségek megjelenéséhez vezethet. A meridiánok akupunktúrás pontjainak kezelésével az energiaáramlás befolyásolható, a szervezet egyensúlya helyreállítható.

A fül egy olyan mikro akupunktúrás rendszer, amelyen az egész test leképződik. A fül megfelelő pontjainak kezelésével hatást lehet kifejteni az egész testre. Vannak olyan pontok a fülön, amelyek segítenek az alkohol, a dohányzás a drogok és egyéb függőséget okozó dolgok iránti vágyakozás csökkentésében.

Fülakupunktúrás kezelések célja lehet a szenvedélybetegek függőségének megszüntetése, méregtelenítés és feszültségoldás. Hasznos kiegészítő módszer az álmatlanság, gyógyszermérgezés és elvonási tünetek esetén is.

Fontos megjegyezni, hogy az akupunktúra nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ajánlott konzultálni háziorvosával, szakorvossal vagy más egészségügyi szakemberrel is! 

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146