Kineziológia

A kineziológia egy csodálatos, lényegre törő, test-lélek-szellem egységét magába foglaló holisztikus érzelmi és fizikai stresszoldó módszer.

Bármely jelenleg fennálló stresszhelyzet enyhítésében, a múltban és a jelenben elszenvedett traumák negatív nyomainak feloldásában tud segítséget nyújtani. Nem magát a tünetet szünteti meg, hanem a probléma forrását, azt a belső feszültséget, alapproblémát ami az elakadást előidézte.

Ha nyitott vagy az alternatív, holisztikus természetgyógyászati módszerekre, hiszel abban, hogy minden, mindennel összefügg és a problémák megoldása nem kivül keresendő, akkor lehetővé válik számodra, hogy megszabadulj a régi, rossz mintáktól és  felelősséget vállalj a saját életedért, akkor a kineziológia jó választás számodra. 

A KINEZIOLÓGIA MÓDSZERE

A traumák, stresszhelyzetek sejtszinten elraktározódnak és a kineziológiai oldás során a rögzített, tudatalattiban hozzáférhető információkat tárjuk fel izomteszteléssel és kezeljük a kineziológia eszköztárával.

MIKOR ÉRDEMES KINEZIOLÓGUSHOZ FORDULNI?

  • Ha változtatni szeretnél az életeden, boldogtalan és stresszes vagy, lelki diszharmóniát tapasztalsz és szeretnéd visszanyerni lelki egyensúlyodat. A kineziológia úgy segít, hogy csökkenti a stresszt és segíti a tudatosabbá válást.
  • Ha egy segítőre van szükséged, aki végig kísér problémád megoldásának útján.
  • Ha úgy érzed a hagyományos orvoslás nem tud számodra megfelelő megoldást nyújtani vagy úgy érzed, hogy a hagyományos kezelésnél többre van szükséged.

 

A KINEZIOLÓGIÁVAL ELÉRHETŐ EREDMÉNYEK

A kineziológia hozzásegít ahhoz, hogy tisztábban és nyugodtabban  tudj dönteni egy-egy helyzetben, sokkal hatékonyabban  megoldj bármilyen problémát, miáltal az életed könnyebbé, boldogabbá és teljesebbé válhat.

A kineziológia fő elve, hogy mindig van választásunk. Dönthetsz úgy , hogy kezedbe veszed az életed irányítását és elindulsz az önismeret útján, hogy egy jobb, boldogabb, nyugodtabb jövőt biztosíts magadnak.

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146