Testgyertya kezelések

A gyertyás kezelések által szervezeted a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, a káros anyagok bevitele (pl. arckrémek, vegyszerek, nehézfémek) következtében felgyűlt méreganyagoktól hatékonyan meg tud szabadulni.

A testgyertya a vákuumhatás által stimulálja az energia áramlását, aktivizálja a nyirokkeringést, segíti a méregtelenítést. Akár több éves lerakódásokat is ki lehet vezetni a szervezetből ezzel az ősi, fájdalommentes módszerrel.

A testgyertya egy ősi eredetű terápiás eszköz, hatékony, fájdalommentes gyógyító eljárás, ami beindítja a test öngyógyító, regeneráló folyamatait.

MIBŐL KÉSZÜLNEK A TESTGYERTYÁK?

A gyertyák kézi sodrással készülnek, tölcsér alakúak, készítéséhez méhviaszt, steril gézt vagy pamutvásznat, organikus tiszta illóolajokat és gyógynövényeket használnak. A gézlap megakadályozza, hogy az égéstermékek a bőrre essenek.

HOGYAN MŰKÖDIK A TESTGYERTYA?

Az akupunktúrás pontra vagy testrészre helyezett gyertya külső, széles peremét meggyújtjuk, a gyertya belsejében lévő levegő felmelegszik és vákuumhatás keletkezik. A gyertya növényi hatóanyagai kioldódnak a gyertya falából, a vákuum szívó hatása bejuttatja azokat a bőr alatti szövetekbe.

A keletkező vákuum ugyanakkor felszívja a kürtő fenekén keletkező füstöt és vele együtt a gyulladásos és toxikus anyagokat, a kiszívott anyagok a testgyertya belső falán kicsapódnak.

MIKOR AJÁNLOTT A TESTGYERTYÁZÁS?

emésztési problémák, nőgyógyászati panaszok, ízületi és reumatikus fájdalmak, meddőség esetén, fülproblémákra, a látás javítására

Csakragyertya

A keleti elméletek szerint a csakrák testünk energiaközpontjai, melyekhez bizonyos folyamatok, szervek, képességek társíthatók. A csakrák energiáit a hozzájuk tartozó színek, illatok, ásványok segítségével lehet befolyásolni.

A csakragyertyázás bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet e­ner­gia­rend­sze­ré­nek betegség vagy külső hatások miatt megváltozott e­gyen­sú­lyát.

A csakrapontokra helyezve a csakragyertya hő és enyhe vákuum hatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. 

A KEZELÉS HATÁSA

Csakragyertyákkal a teljes test méregtelenítését és mind a 7 csakra aktiválását elvégezhetjük. A csakrákhoz kapcsolódó színek a csakragyertyák színeiben is megjelennek.

A módszer alkalmazása már az első alkalommal megindíthatja az állapotjavulást, de a hosszabb ideje tartó energetikai hiányállapotok helyreállításához több idő kell, de folyamatosan érezhető lesz a javulás.

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146

Fülgyertya

A fülgyertya kezelés során a külső hallójárat bejáratához illesztjük a gyertyát, ami a fülgyertya égése során a hallójárattal együtt egy rezgő, meleg levegőoszlopot hoz létre.

A regzés frekvenciája a hallható tartománynál alacsonyabb, ez pedig jótékony hatással van a hallásra és lehetővé teszi, hogy az egyébként nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat stimuláljuk.

 

A vibrációs hatás javítja a fül vérkeringését, enyhíti a fül és arcüreggel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, relaxáló hatása hozzájárul a stresszes állapotok javulásához.

A rezgő meleg levegőoszlop nem szív ki semmit a hallójáratból, viszont segíti a lerakódások feloldását.

MIKOR AJÁNLOTT A FÜLGYERTYA KEZELÉS?

  • enyhébb fülpanaszok esetén
  • nátha, allergia, megfázás, influenzás panaszok tüneteinek enyhítésére
  • arcüreg gyulladás, melléküreg gyulladás gyógyulásának elősegítése
  • migrén tüneteinek enyhítésére

Időpontfoglalás
+36 30 634 3146